The Tourist » weblogu’ lu’ maK
23rd February 2011

The Tourist

posted in Fara nume, filmele lu' maK |

Luat din plan general filmul e bun. Are actiune, mister, intorsaturi de situatie, umor bine dozat si nu in ultimul rind pe Jolie si Deep care sint doi actori deosebiti, preferati ai mei. Mai mult ca sigur nu mi-ar fi placut daca nu aveau ei 2 rolurile principale.

Locatia e deosebita, 90% din film actiune se petrece in Venetia, exceptind scenele montate si cele filmate cu ecranul CGI (Computer Generated Imagery) sau in studio respectiv cele de tranzitie fapt ce adauga un farmec oarecum exotic productiei.

Angelina si Johnny dau bine pe ecran ca si cuplu desi sint mai lipsiti de pasiune fata de cuplul exploziv din Mr & Mrs Smith. Rolul ei mi s-a parut un pic prea retinut si nu ii sta bine ea fiind o fire impulsiva dupa mine.

Povestea in sine e buna desi oarecum previzibila la un moment dat (cel putin pentru mine).
Totusi mi s-a parut prea scurt desi filmul are 103 minute :).

Oricum poti avea o seara placuta urmarind-ul.

P.S. Pentru paracelsus: Da, R.E.D mi-a placut mai mult :D.

This entry was posted on Wednesday, February 23rd, 2011 at 3:14 pm and is filed under Fara nume, filmele lu' maK. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

There are currently 6 responses to “The Tourist”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On February 24th, 2011, luckyrock said:

  filmul nu e bun, e doar bunicel. are o singura intorsatura de situatie [aia de la sfarsit] si bine ca o are, altfel era cel mai prost film al anului. actiunea lipseste, umorul apare foarte rar, suspansu’… unde-i??

  Depp a facut filmul asta in gluma, cred, si tot i-a iesit.:D pe partea lui. adica 90%. restul de 10 este umplut de Angelina, atat la propriu cat si la figurat, pentru ca ea are un rol pur decorativ. e frumoasa si atat.

  nu vorbeste prea mult, face si mai putin, dar arata extraordinar, recunosc, tinutele si parul merita nota maxima. rolul ei ar fi de “cel mai bun agent”. cel mai bun in ce? in disimulari, poate. ca altceva nu am vazut. ea mai mult… paseste. cu gratie, e drept.:D

  nu zic ca as fi vrut sa o vad rupandu-si rochiile superbe in timp ce ii batea pe toti [nu mi-a placut “Salt”], dar e pacat pentru ea sa primeasca asemenea rol, cand poate atat de mult.

  despre locatie… unde zici ca s-a petrecut actiunea? n-am vazut decat o apa mare, care a inundat un oras. nimic mirific, nimic fermecator, nimic romantic. doar o cale de acces pentru barci. ca sa nu se urmareasca [,] cu masini.

  “Mr and Mrs Smith” a fost mult mai alert, a avut si chimie intre personaje [oh, cat ne doream sa-i vedem impreuna!], chiar daca s-a exagerat pe ici, pe colo cu scenele de actiune, filmul a fost mult mai bun decat “The Tourist” - o pelicula ca si titlul: in vacanta. deci molcoma.

  cand vine vorba de vedete mari simti nevoia sa explodeze ecranul si sa cazi pe spate urmarindu-le. eu doar… am zambit un pic - Johnny e fermecator, as always.:)

 2. 2 On January 8th, 2012, paracelsus said:

  te rog te rog, nu te lua de angelina, da. e fata buuuna. dar nu mai buna ca…

 3. 3 On January 8th, 2012, paracelsus said:

  @maK: tocmai am vazut The Fountain, pare interesant si are ceva chestii inteligente in el. L-ai vazut?

 4. 4 On January 9th, 2012, maK said:

  cu un ochi ca n-am prea reusit sa ma concentrez la el. Un pic prea intortocheat pentru gustul meu. imaginea e frumoasa in schimb.
  Cindva (zilele astea sper) o sa pun despre filmele 2011.

 5. 5 On January 9th, 2012, luckyrock said:

  paracelsus,
  cum adica “pare interesant”? pai l-ai vazut sau nu?
  mie nu mi-a placut “The Fountain”, n-am putut sa-l urmaresc.
  si am scris despre el, sa stii!

 6. 6 On March 29th, 2012, luckystrike said:

  “The Tourist” - Captain Jack Sparrow time travels to present day and is stuck in a train with a Mrs. Smith

  “The Fountain” - 2h wasted of my life

Leave a Reply