The counsellor » weblogu’ lu’ maK
2nd February 2014

The counsellor

posted in filmele lu' maK |

L-am vazut acum o ora dar inca il digerez. Pentru cei care au vazut trailerul si se asteapta la un film de actiune va zic din start, forget about it. E drept, scenele de violenta, nuditate, limbajul deocheat nu lipsesc dar ritmul in care se petrec evenimentele e frustrant de incet.
Trecuse mai bine de jumatate de film si eu inca nu stiam ce mama masii se intimpla exact. Fassbender, Cruz, Bardem, Pitt chiar si Cameron Diaz joca excelent dar povestea in sine este greu de privit. Si devine enervanta spre sfarsit, mai ales pentru ca motivatia actiunii caracterelor mi se pare lipsita de substanta. Pe mine m-a lasat cu un gust amar. Singura parte interesanta-amuzanta e personajul lui Bardem care e un fel de comic relief pana la un anumit punct.

In concluzie, e un film pe care nu l-as revedea, nu il recomand celor slabi de inger si merg pana acolo sa zic ca mai bine ma uitam la Filth ( to be commented soon).

This entry was posted on Sunday, February 2nd, 2014 at 10:14 pm and is filed under filmele lu' maK. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply