Nu ca zic dar vreau sa spun » weblogu’ lu’ maK
20th February 2017

Nu ca zic dar vreau sa spun

posted in Din mansarda |

Ca sintem pe punctul sa ne ducem pe copca.
Voi nu simtiti asta? Hai mah ca pute rau! Uita-te in jur ce evenimente sint la punctul ridicat spre fierbere in lumea larga.
Americanii au sef pe Trump, un tip plin de complexe care deci va face o gramada de tampenii ca sa arate la toata lumea cit e el de tare. Avem arabi care nu is mai incap in piele si dau cu jihad pe afara. Avem chinezi care sint peste 15% din populatia globului. Sint peste un miliard nenicule daca in procente nu te prinzi. Adica e multi. Si astia dau pe afara doar ca au niste conducatori care ii tin in frau. Inca, cit a mai dura si asta. Ca daca raman astia fara mancare ne manca si urechile. Clar nu va mai fi picior de caine sau pisica comunitara pentru inceput. Nici cu indienii din India nu mi-e rusine. Daca astea doua popoare isi pun in cap si au dotarile corespunzatoare ne termina doar prin numarul lor.
Ce mai avem. niste orgolii de foste imperii care fierb la foc mic si momentan se manifesta si si-o trag la gioale pe terenul ecomnomiei europene si globale. Si nu in ultimul rand il avem pe taica Putin. Cu care nu iti vine sa te pui. Asta nu stie de gluma. Si are privire de tip al dracu’de tot.

Cu alte cuvinte am pus-o de-o ciorba de razbel daca unu din astia il calca pe bataturi pe altul si incep sa se paruiasca.
Macar daca si-ar rezolva complexele intr-un meci de box doar ei intre ei dar nu, o sa traga dupa ei intreaga turma de oi ai carei ciobani sint.

Propun sa lasati chestiile complexe de-o parte si sa va bucurati de viata. Cit timp o sa mai fie asa cum e.
Nu zic sa ti dai demisia de maine si sa zburzi pe campii dar nici nu mi-as face planuri cincinale.
Sau poate ma insel. Eu as fi primul bucuros de asta…

This entry was posted on Monday, February 20th, 2017 at 11:50 pm and is filed under Din mansarda. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply