John Wick, tatal lor. » weblogu’ lu’ maK
27th February 2017

John Wick, tatal lor.

posted in filmele lu' maK |


am asa se poate intitula seria asta de filme, momentan doua dar la cum au terminat ultimul film cred ca vor sa o puna de macar inca o tura.

Asadar ce avem noi aici? Fac prezentarea la ambele fime combinate amandoua impreuna la un loc.
Avem pe taica Ion care a fost pe vremuri un bau-bau mare si rau de care toti smecherii din cartier auzisera si le tremurau chilotii daca ii auzeau pasii, bau-bau care intre timp s-a cumintit si s-a asezat la casa lui. Dar vai’ mare se intampla neintamplata. Gagica care il cumintise, caci tot timpul o gagica ne cuminteste pe noi, se da pe ortu’ popii si isi retrage carnetul de membru’. Ion e devastat de pierdere si se consoleaza cu pozele si filmuletul in care o are pe gagica si un catel de pripas care ii l-a lasat asta pe intretinere. Dar cum o nasparleala nu vine singura ce se mai intampla? Pe cand Ion isi plimba potaia in masina lui de colectie iaca un nene cam pirpiriu da bine infipt ca e fiul lu tata vrea masina lu’ asta.

Asta nici ca vrea sa o vanda asa ca asta micu zice ca o sterpeleste de la babalacu cu potaia. Zis si facut home invasion nocturna, vine asta pispiriu cu pretenarii lui si ii da in cap lu’ Ion si ii omoara potaia ca latra prea tare. Si cu asta si-a regulat definitiv norocu’. Ion al nostru e negru de suparare, isi trage manecile la camesa si dai si bate la astia ca la fasole. Bate e impropriu zis ca ii sterge pe toti din cartea de imobil. Curatenia de primavara e plimbare prin parc pe langa ce face baiatu nostru.

Si asa trece prima parte. La a doua ce se vezi? Ion cel cumplit continua sa faca curat pana isi recupereaza si masina, pe care o face praf in timpul recuperarii deci cam paguba-n ciuperci dar da bine pe camera. Ai zice ca asta e trage cortina dar vezi sa nu, abia ce au trecut 10 minute din partea a doua.
La Ion vine un gagiu care il stie pe al nostru baubau si il are trecut pe caiet cu datorie. Si e momentul sa plateasca Ion datoria prin serviciile de curatenie la care e specialist. Ion vrea sa fenteze cum ca s-a lasat si ca e baiat cuminte astalat nici ca vrea sa auda ca stie de show a facut Ion cu baietii in prima parte. Asa ca ii da foc la casa la Ion ca sa-l convinga. Cu Ion in casa. Si altu care si-a futut norocu. Ca bau bau isi plateste datoria si apoi se intoarce la baiatul piroman si ii strica toate jucariile inainte sa-l trimita la somnul de veci.
Cam astea sint cele doua filme. Ion cel rau da bun care le da na na la toti astia ce il calca pe coada. Impuscaturi cat cuprinde, sanje la cisterna si scheme ca-n Matrix combinat cu Equilibrium Serios vorbind, nu sint rele filmele din punct de vedere al actiunii, scenelor de bataie, masini, impuscaturi si asa mai departe dar se putea mai bine lucra la scenariu pentru a avea niste filme mai complete. Iti recomand Street Kings tot cu al nostru Keanu pentru ca acolo il vezi intr-un film complet, nu doar bataie si impuscaturi.

This entry was posted on Monday, February 27th, 2017 at 11:31 pm and is filed under filmele lu' maK. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply