Logan » weblogu’ lu’ maK
8th March 2017

Logan

posted in filmele lu' maK |

Filmul, evident. Spoiler alert!

Dupa 17 ani Hugh Jackman isi pune ghiarele in cui, afirmand raspicat ca acesta este ultimul film in care il interpreteaza pe cunoscutul si indragitul Wolverine.
Si ca ultimul film si-l asuma bine de tot. Diferit fata de obisnuitele filme cu supereroi Logan ne arata fata umana, realista a eroului nostru. Pe buna dreptate Rated R (pentru 18+) si nu pentru a introduce injuraturi si violenta gratuita Ci pentru ca in viata reala ai parte de toate astea chiar fara sa vrei.
In afara ca mor la sfarsit el si Picard (asa ii spun eu la Sir Patrick Stewart, pentru mine va ramane in primul rand acel epic personaj) mi-a placut foarte mult filmul, desi se pare ca am inchis un capitol indragit aici.
Nu vreau sa-ti povestesc actiunea, mergi si-l vezi nu-ti va parea rau, filmul are o poveste desi e tragica, actiune tipica pentru wolverine este pentru toti si pe langa asta vei face cunostiinta cu o fata speciala care iti devine simpatica de la inceput cind nici macar nu vorbeste dar se bate de zici ca e versiunea de buzunar al lui Logan.
Ce sa ti spun, mi-e ciuda ca au facut acum la sfarsit un film cu adevarat bun…Nu prea vad pe altcineva sa umple golul lasat de plecarea lui Jackman…

This entry was posted on Wednesday, March 8th, 2017 at 11:35 pm and is filed under filmele lu' maK. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply